La Molisana is de historische pastafabriek die sinds 1912 Italiaanse tarwepasta en griesmeel van hoge kwaliteit en gecertificeerde taaiheid produceert.

In 2013 lanceerde het bedrijf de vierkante spaghetti, ruwer en dikker, ter vervanging van spaghetti alla gitaar en veroverde het de nationale en internationale markt. Tegenwoordig is La Molisana de vijfde grootste Italiaanse producent en leider in het segment van volkorenpasta.

Ontdek hieronder ons assortiment La Molisana producten.

✓ Gratis verzending mogelijk ✓ Levering binnen 24 uur vanuit nederlands magazijn
  • La Molisana Mezze Penne Rigate (n.19) – 500gr Snelle weergave
  • La Molisana Spaghetti (n.15) – 500gr Snelle weergave
    • Niet op voorraad
      La Molisana Spaghetti (n.15) – 500gr Snelle weergave
    • La Molisana Spaghetti (n.15) – 500gr

    • 1.25
    • Wat is pasta in de collectieve verbeelding, zo niet spaghetti? Simpele dingen zijn altijd het beste: een dunne cilinder water en griesmeel. Een touwtje, zoals de naam zelf al doet vermoeden: veruit het populairste formaat. Kooktijd: 10 minuten Misschien ben je ook geïnteresseerd in onze specerijen en conserven.
    • Lees meer
  • La Molisana Spaghetto Quadrato (n.1) – 500gr Snelle weergave
    • Niet op voorraad
      La Molisana Spaghetto Quadrato (n.1) – 500gr Snelle weergave
    • La Molisana Spaghetto Quadrato (n.1) – 500gr

    • 1.25
    • Het is een onbetwiste parel, onze woordvoerder in de wereld. Mensen vinden het lekker omdat het een bevredigend genot geeft. Spaghetto Quadrato 1 is uitstekend geschikt voor alle bereidingen, heeft bovendien een ongelooflijke vasthoudendheid en kookt vrijwel nooit te gaar! Kooktijd: 13 minuten Misschien ben je ook geïnteresseerd in onze specerijen en conserven.
    • Lees meer
  • La Molisana Ditali (n.45) – 500gr Snelle weergave
    • Niet op voorraad
      La Molisana Ditali (n.45) – 500gr Snelle weergave
    • La Molisana Ditali (n.45) – 500gr

    • 1.25
    • Hun delicatere en kleinere vorm maakt ze ideaal voor kinderen, omdat het de maaltijd lijkt te vereenvoudigen en het een aangename toets geeft. Sterker nog, ze worden op school vaak gebruikt tijdens creativiteitssessies om kettingen, armbanden en sieraden te maken. Kooktijd: 5 minuten Misschien ben je ook geïnteresseerd in onze specerijen en conserven.
    • Lees meer
  • La Molisana Pennoni Rigati (n.21) – 500gr Snelle weergave
    • Niet op voorraad
      La Molisana Pennoni Rigati (n.21) – 500gr Snelle weergave
    • La Molisana Pennoni Rigati (n.21) – 500gr

    • 1.25
    • Wat dit product uniek maakt, zijn twee ingrediënten: harde tarwe en water. De eerste wordt subtiel ontdopt in de Molino La Molisana, volgens een traditionele steenmethode die van generatie op generatie is doorgegeven en vandaag de dag is toevertrouwd aan de moderne technologie. Kooktijd: 12 minuten Misschien ben je ook geïnteresseerd in onze specerijen en conserven.
    • Lees meer
  • La Molisana Tubetti (n.48) – 500gr Snelle weergave
    • Niet op voorraad
      La Molisana Tubetti (n.48) – 500gr Snelle weergave
    • La Molisana Tubetti (n.48) – 500gr

    • 1.25
    • Het griesmeel dat wordt gebruikt voor de productie van La Molisana-pasta heeft de beste kwalitatieve kenmerken, die worden geïdentificeerd in een strogele kleur, die de kleur van de velden weerspiegelt, in zijn zuiverheid en hoge voedingswaarde. Kooktijd: 7 minuten Misschien ben je ook geïnteresseerd in onze specerijen en conserven.
    • Lees meer
  • La Molisana Mezzi Rigatoni (n.32) – 500gr Snelle weergave
    • Niet op voorraad
      La Molisana Mezzi Rigatoni (n.32) – 500gr Snelle weergave
    • La Molisana Mezzi Rigatoni (n.32) – 500gr

    • 1.45
    • Het griesmeel dat wordt gebruikt voor de productie van La Molisana-pasta heeft de beste kwalitatieve kenmerken, zoals de goede eiwitwaarde die rond de 14% ligt, vergeleken met het wettelijke minimum van 10,5%. Kooktijd: 12 minuten Misschien ben je ook geïnteresseerd in onze specerijen en conserven.
    • Lees meer
  • La Molisana Rigatoni (n.31)- 500gr Snelle weergave
    • Niet op voorraad
      La Molisana Rigatoni (n.31)- 500gr Snelle weergave
    • La Molisana Rigatoni (n.31)- 500gr

    • 1.45
    • Molise is vanwege zijn fysieke kenmerken het ideale land voor de productie van pasta, zoals blijkt uit de wildgroei aan molens en pastafabrieken al aan het begin van de vorige eeuw. . Een belangrijke traditie van "maccaronai" die La Molisana heeft verzameld en bestendigd in naam van kwaliteit. Kooktijd: 13 minuten Misschien ben je ook geïnteresseerd in onze specerijen en…
    • Lees meer
  • La Molisana Pennoni Lisci (n.33)- 500gr Snelle weergave
    • Niet op voorraad
      La Molisana Pennoni Lisci (n.33)- 500gr Snelle weergave
    • La Molisana Pennoni Lisci (n.33)- 500gr

    • 1.45
    • In de La Molisana-molen, gelegen op 500 meter afstand van de pastafabriek Campobasso, begint het transformatieproces van durumtarwe: het graan wordt ontdaan van steen en zorgvuldig gezuiverd voordat het wordt gemalen. Het resultaat van deze zorg is een zeer hoog niveau van veiligheid en gezondheid. Kooktijd: 10 minuten Misschien ben je ook geïnteresseerd in onze specerijen en conserven.
    • Lees meer
  • La Molisana Fusilli (n.28) – 500gr Snelle weergave
    • Niet op voorraad
      La Molisana Fusilli (n.28) – 500gr Snelle weergave
    • La Molisana Fusilli (n.28) – 500gr

    • 1.45
    • Fusilli zijn van zuidelijke oorsprong en hebben een lange geschiedenis. Oorspronkelijk werden ze bewerkt met een handmatige techniek die van moeder op dochter werd doorgegeven en die bestond uit het rollen van het deeg rond een breinaald, waardoor een soort "spil"-vormige pasta werd verkregen; vandaar de namen fusilli, helices, spiralen of rotini. Kooktijd: 10 minuten Misschien ben je ook geïnteresseerd…
    • Lees meer
  • La Molisana Maccheroni (n.37) – 500gr Snelle weergave
    • Niet op voorraad
      La Molisana Maccheroni (n.37) – 500gr Snelle weergave
    • La Molisana Maccheroni (n.37) – 500gr

    • 1.45
    • Het toezicht op de gehele productieketen en de synergie tussen de molen en de pastafabriek stellen ons in staat het productieproces te beheren en te monitoren, vanaf de selectie van de beste durumtarwe tot de creatie van het eindproduct. Kooktijd: 13 minuten Misschien ben je ook geïnteresseerd in onze specerijen en conserven.
    • Lees meer
  • La Molisana Farfalle Rigate (n.66) – 500gr Snelle weergave
    • La Molisana Farfalle Rigate (n.66) – 500gr Snelle weergave
    • La Molisana Farfalle Rigate (n.66) – 500gr

    • 1.45
    • Hoe kun je niet verliefd worden op vlinders op tafel? In de Chef Collection, de professionele lijn van La Molisana, kon dit sterke exemplaar niet ontbreken. Onder de 20 formaten in het assortiment vertegenwoordigt Le Farfalle rigate 66 een unicum: nauwkeurige afmetingen en een ongekende ribbeling maken het perfect voor het creëren van gerechten die niet alleen lekker, maar ook…
    • Toevoegen aan winkelwagen