Select Mignon linzen worden alleen geselecteerd bij gekwalificeerde leveranciers in Canada, een land dat een van de beste kwaliteit ter wereld biedt. Ze zijn altijd geconsumeerd omdat ze rijk zijn aan vezels en eiwitten.
Het traditionele ragu-recept bij uitstek, met zijn rijke smaak en unieke aroma. Mio GranRagù Classico wordt bereid met 100% streng gecontroleerd Italiaans vlees en wordt gegarandeerd door leverancierscontrole. Zonder conserveringsmiddelen. Glutenvrij. Ben je geïnteresseerd in ons assortiment pasta ?
Naroli rijstolie is een fijne smaakmaker die wordt verkregen door het koud persen van rijstkiemen en -schillen. De kiem en het kaf zijn respectievelijk het embryo en de interne film van de rijstkorrel, die bijzonder rijk zijn aan voedingsstoffen.
Rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen, de tomaten worden gedroogd in de zon en op smaak gebracht met extra vergine olijfolie. Ze passen uitstekend bij bruschetta- en vleesgerechten.
De <strong>BRUSCHETTA MEDITERRANEA</strong> gemaakt van olijven, kappertjes en amandelen, klaar om te worden geconsumeerd op bruschetta, sandwiches, wraps, canapés, maar ook om salades, vlees en vis te begeleiden
De BRUSCHETTA CONTADINA op basis van natuurlijke aubergines is klaar om te worden gegeten op bruschetta, sandwiches, wraps, maar ook bij salades, vlees en vis.
De BRUSCHETTA RUSTICA gemaakt met lampascioni en tomaten is klaar om te worden geconsumeerd op bruschetta, sandwiches, wraps, canapés, maar ook als begeleider van salades, vlees en vis.
Artisjokken in evo-olie. Klein om in één hap van te genieten, met een intens zoet aroma met aromatische en zoetzure hints. Uitstekend voor het maken van voorgerechten en bijgerechten.